ADT aanwezig op enkele leuke events

03.06.2024
20

Het team van ADT (Animal Disaster Team) heeft de voorbije weken deelgenomen aan enkele leuke en grote evenementen. Hierdoor konden we de samenwerking met onze partners verder uitwerken en in de verf zetten. 

We waren erg blij met de uitnodiging voor de opendeurdag van de brandweer van zone Val de Sambre en maakten gebruik van deze gelegenheid om onze werkzaamheden voor te stellen. Daarnaast gingen we in gesprek met de brandweer om te kijken hoe we in de toekomst beter kunnen samenwerken bij het redden van dieren. 

Vorige week waren we ook aanwezig op de opendeurdag van Equi Rêve. We kregen er de kans om enkele interessante gesprekken aan te gaan met de andere deelnemers en om te informeren over onze activiteiten. 

Tot slot nam het ADT-team ook voor het eerst deel aan de 20 km door Brussel. Tijdens dit evenement kunnen lopers een goed doel steunen. Binnen ons team werd er geld opgehaald voor de financiële ondersteuning van de activiteiten en het materiaal van ADT. 

We willen iedereen bedanken die aan deze evenementen heeft deelgenomen en zo heeft geholpen om onze missie verder uit te dragen. 

adt@gaia.be

Steun het project

We weten nooit wanneer er een ramp zal toeslaan en de noodredding van dieren kan niet worden voorspeld. Maar als het dan zo ver is, moeten we meteen in actie kunnen schieten. Met uw steun kunnen we interventies voorbereiden en ervoor zorgen dat we steeds klaarstaan voor het redden en helpen van dieren in nood.

Uw donatie zorgt ervoor dat we alert kunnen blijven en dieren in kritieke situaties kunnen redden. 

Doe een gift